top of page
LOGO MANOSCHI ZWART.png

INGRID VAN OSCH

INGRID-55 kleiner zw.png
ILLUSTRATOR en verhalenverteller

Alles heeft een verhaal. In de trein door de weilanden realiseer ik me hoe tientallen verhalen langs me heen schieten als een passerende trein voorbij raast. Elk pluisje, elk graantje, komt ergens vandaan en gaat ergens naartoe. En het bestaat altijd in relatie tot iets anders. Het pluisje tot de trui tot de huid waar deze tegenaan knuffelt.

Verhalen zijn mijn grootste inspiratiebron. Om die reden heb ik de onderzoeksmaster "Literary Studies: Literature in the Modern Age" gestudeerd in Utrecht. Illustraties zijn mijn manier om verhalen te vertellen. Om die reden ben ik wederom de schoolbanken ingedoken. Ik studeerde Beeldverhaal aan Luca School of Arts in Brussel. 

In 2018 richtte ik Studio Manoschi op. Daarnaast werk ik deeltijd als Reservist Specifieke Deskundigheid voor het Ministerie van Defensie, in het bijzonder Defensity College.

Kosten

Elke project is uniek. Daardoor is het moeilijk om een vaste prijs op te geven. Laat me geheel vrijblijvend weten waarin je wilt samenwerken. Samen komen wij er wel uit.

BOENOSCHI

Wist je dat mijn hubby Corné Boessen ook mijn creatief partner is? Kom ik er even niet uit, dan geeft hij een swing aan mijn flow. Samen doen we ook veel toffe dingen onder de naam Boenoschi.

Boenoschi.png
Samenwerkingen
bottom of page